Entertainment

'Piqué en zijn nieuwe vriendin uit restaurant gekickt door Shakira-fan'

foto: Instagram: @3gerardpique
  1. Newschevron right
  2. 'Piqué en zijn nieuwe vriendin uit restaurant gekickt door Shakira-fan'

Wie dacht dat de storm rondom de break up tussen Gerard Piqué en Shakira is gaan liggen, heeft het mis. Vooral Shakira-fans lijken de acties van de oud-voetballer van FC Barcelona nog niet geaccepteerd te hebben. Zo zou de eigenaar van een Japans restaurant in Barcelona geweigerd hebben om Piqué en zijn nieuwe vriendin Clara Chia van dienst te zijn. Marca meldt zelfs dat de beveiliging de opdracht kreeg om het koppel uit het restaurant in Barcelona te verwijderen.

Shakira-fan

Wat een gezellig avondje uit moest worden, eindigde voor Piqué en Clara Chia in een deceptie. Toen het koppel het restaurant in liep, weigerde de ober hen te bedienen. Volgens Marca was Clara Chia erg overstuur toen ze het Japanse restaurant vervolgens weer moest verlaten.

Omstanders zouden het incident vastgelegd en online gedeeld hebben. Hoewel er geen beelden zijn van in het restaurant, zie je in een video op TikTok wel dat het koppel stoïcijns hun auto instapt. Bij de beelden staat de volgende tekst geschreven: "Clara Chia en Piqué wilden uit eten gaan in een restaurant. De eigenaar is een fan van Shakira en viel Clara Chia Marti persoonlijk aan."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Soap

De break up tussen Piqué en Shakira kwam afgelopen maand veelvuldig in het nieuws. Dat kwam met name door de 'disstrack' die Shakira dropte na een sessie met de Argentijnse producer Bizarrap, waarin ze uithaalt naar haar ex Piqué en zijn nieuwe vlam. "Je verruilde een Ferrari voor een Twingo, een Rolex voor een Casio", is een van de lines van de zangeres.

Piqué reageerde op ludieke wijze op de uithaal van zijn ex. De voormalig voetballer van FC Barcelona kwam een week later in een Twingo aan op zijn werk en droeg daarnaast een Casio-horloge. Hij deelde daarbij een sneer uit door te zeggen dat de klokken wél een leven lang meegaan.

Ster advertentie
Ster advertentie