Entertainment

'Shakira ontdekte door jampotje dat Gerard Piqué vreemdging'

foto: Shakira en Gerard Piqué in betere tijden | AFP
  1. Newschevron right
  2. 'Shakira ontdekte door jampotje dat Gerard Piqué vreemdging'

Shakira en haar ex-man Gerard Piqué zijn sinds afgelopen zomer uit elkaar en maken elkaar de laatste tijd over en weer belachelijk. Aan de soap lijkt nog lang geen eind te komen. Zo blijkt nu dat Shakira op een wel heel bijzondere manier het overspel van Piqué zou hebben ontdekt, namelijk door een potje jam.

Enige die jam at

Volgens de website ShowNews Today ontdekte Shakira bij terugkomst na een reis dat er thuis nogal wat jam uit haar jampotje miste. Niks mis mee, zou je zeggen. Maar Shakira zou thuis de enige zijn geweest die jam at. Piqué en haar kinderen zouden er namelijk een hekel aan hebben. Daardoor kwam ze erachter dat er iets niet klopte. Blijkbaar had Piqués minnares Clara Chia Marti ervan gegeten.

'Op zoek naar de waarheid'

Shakira heeft de geruchten niet bevestigd, maar haar fans beweren dat de Colombiaanse zangeres al eerder refereerde naar de ontdekking. Zo is in de videoclip van de tune Te Felicito te zien dat Shakira een koelkast opent met daarin het hoofd van Rauw Alejandro, met wie ze samenwerkt op de track. In een interview met This Morning werd Shakira een aantal maanden geleden gevraagd: "Je gaat niet naar de koelkast voor melk. Waar was je naar op zoek?" Daarop antwoordde de zangeres cryptisch: "Ik was op zoek naar de waarheid."

Fittie

Eerder deze maand dropte Shakira een sessie met de Argentijnse producer Bizarrap, waarin ze haar ex Piqué en zijn nieuwe vlam dist. "Je verruilde een Ferrari voor een Twingo, een Rolex voor een Casio", is een van de lines van de zangeres. Daar reageerde Piqué op ludieke wijze op. De voormalig voetballer van FC Barcelona kwam afgelopen weekend in een Twingo aan op zijn werk en droeg daarnaast een Casio-horloge. Hij deelde daarbij een sneer uit door te zeggen dat de klokken wél een leven lang meegaan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie