Entertainment

Vrouw uit sekstape eist 60 miljoen dollar van Kevin Hart

foto: Michele Eve Sandberg / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Vrouw uit sekstape eist 60 miljoen dollar van Kevin Hart

De vrouw die in 2017 te zien was in een sekstape met Kevin Hart, klaagt hem en zijn vriend Jonathan Todd 'JT' Jackson nu aan voor nalatigheid, het toebrengen van emotionele stress en een inbreuk op haar privacy. Montia Sabbag eist 60 miljoen dollar van de komiek met wie ze seks zou hebben gehad in een hotelkamer in Las Vegas, omdat Hart en JT alles stiekem zouden hebben gefilmd.

Stiekem

Volgens TMZ claimt Sabbag dat Kevin Hart en JT de hele actie tot in detail hadden gepland. Ze beweert dat Kevin Hart zijn vriend toegang zou hebben gegeven tot de hotelkamer, zodat hij het opnameapparaat stiekem kon plaatsen.

Vooropgezet plan

Het uitlekken van de sekstape zou volgens Montia Sabbag een vooropgezet plan zijn om meer aandacht te genereren voor Kevin Hart en zijn nieuwe comedytour die toen in aantocht was. Die bewering is best opvallend, want Sabbag beweerde eerder dat Kevin een slachtoffer was, net als zijzelf. De sekstape heeft Kevin Hart voornamelijk ellende opgeleverd. De comedian kreeg ruzie met zijn vrouw, liep een flinke imagodeuk op als familieman en kreeg ruzie met Jackson.

Chantage

Kevin Hart heeft JT zelfs aangeklaagd, omdat hij hem zou hebben gechanteerd met de sekstape. JT wilde volgens Hart geld zien voor de tape en zou 'm anders laten uitlekken. Jackson heeft dit altijd ontkend, maar Hart blijft volhouden dat hij niets wist van de opnames. Hij zegt het slachtoffer te zijn van een chantagepoging van Jackson.

Zwaar ongeluk

Voor Kevin Hart zijn het sowieso moeilijke tijden. De beroemde Amerikaan vloog op 1 september van de weg en raakte ernstig gewond. Hij zat niet achter het stuur van zijn eigen auto, maar was op dat moment bijrijder. Kevin moest na het zware ongeluk aan zijn rug geopereerd worden. Een week na de crash kan Hart volgens TMZ weer lopen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie