Entertainment

Lizzo vertelt huilend over onmacht toen haar vader overleed

  1. Newschevron right
  2. Lizzo vertelt huilend over onmacht toen haar vader overleed

"Zijn gezondheid ging alsmaar achteruit. Ik wilde hem daarvan redden. Maar niemand kon er wat aan doen en dat maakte me zo boos." Dat vertelde Lizzo, ofwel Melissa Jefferson, over haar vader in een interview met CBS Sunday Morning. Ze barstte in tranen uit. Niet alleen vanwege die frustratie, maar ook omdat ze zo'n goede band had met haar pa die in 2010 het leven liet.

Lizzo's vader stimuleerde haar om de fluit als de beste te bespelen. "Hij wilde dat ik degene zou zijn die het bespelen van de fluit zou innoveren."

sterk zijn

De populaire twerkende zangeres, die het afgelopen jaar echt groot is geworden met hits als Truth Hurts en Juice én de boodschap van zelfliefde, heeft zware tijden gekend. Ook zij is uiteindelijk maar een mens die dealt met verschillende emoties. "Soms word ik boos in plaats van verdrietig. Het is een soort verdedigingsmechanisme om sterk te blijven. Ik moet wel sterk zijn, want het leven geeft je niet echt de kans om echt kwetsbaarheid te laten zien", zegt ze met een diepe zucht.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

zangeres uit het niets

Nadat Lizzo's vader overleed, kwam ze in een dal terecht. Er waren zelfs dagen dat de zangeres in de auto sliep. "Soms belde ik mijn moeder dan en vertelde haar dat ik niet meer op deze wereld wilde zijn, maar bij mijn vader." Hoewel Lizzo het moeilijk had, is ze toch doorgegaan. Ruim tien jaar heeft ze in verschillende plaatsen opgetreden als fluitist. Maar er kwam een moment dat Lizzo er even geen zin meer in had en nadacht over wat ze echt wilde doen met haar leven en wie ze wilde zijn.

"Om een of andere hele gekke reden, wilde ik zangeres worden. En dat terwijl ik nog nooit had gezongen. Ik kon wel rappen, de fluit bespelen en liedjes schrijven, maar zingen had ik nog nooit gedaan. Dat is wanneer ik echt de Lizzo begon te worden die ik nu ben. Ik heb zelfs in een rockband gezongen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie