Entertainment

Boef mag de Verenigde Staten niet in

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Boef mag de Verenigde Staten niet in

Boef mag naar eigen zeggen de Verenigde Staten niet meer in. In zijn Instagram Stories schrijft hij dat hij een aantal jaar geleden heeft vastgezeten en dat hij daardoor het land niet meer in kan. ''Nooit in mijn leven ga ik LA zien, jammer man'', post de 30-jarige rapper.

Nooit meer Amerika in

Boef heeft met behulp van een advocaat van alles geprobeerd om toch de VS in te komen. Helaas heeft niks geholpen. ''Het is officieel, ik mag nooit Amerika in, omdat ik twaalf jaar geleden vast heb gezeten'', schrijft hij. Boef zat vanaf zijn zestiende meerdere keren vast in de gevangenis. Waarom precies, is niet bekend.

foto: @boef

Instagram Stories Boef

Los Angeles

''Die Amerikanen hebben me van alles laten doen: drugstest, strafblad laten vertalen, noem maar op'', aldus Boef. In totaal heeft het hem 10.000 euro gekost en zonder resultaat. ''Zeg het dan op z'n minst gelijk, in plaats van mij al die stappen te laten doen (die bijna onmogelijk waren).'' Hij baalt vooral dat hij de grootste stad van Californië nooit zal zien. ''Nooit in mijn leven ga ik LA zien, jammer man.''

Ster advertentie
Ster advertentie