Entertainment

Tiffany Hadish bevestigt relatie met Common

foto: Universal/The Movie Times
  1. Newschevron right
  2. Tiffany Hadish bevestigt relatie met Common

Hollywood heeft er een nieuw glamourkoppel bij: Tiffany Hadish bevestigt dat zij een relatie heeft met Common. De geruchten dat de twee een setje zijn gingen al langer rond, maar zijn nu dan ook officieel bevestigd.

Virtueel daten

De actrice onthult dit in de podcast van Jackass-ster Steve-O. Tiffany vertelt hoe zij en Common door corona eerst 'virtueel' gingen daten, voordat ze elkaar weer zagen. Uiteindelijk besloten ze samen in quarantaine te gaan en is hun band alleen maar sterker geworden.

Gevoelens

De 40-jarige ontmoette Common voor het eerst op de set van de film The Kitchen. In eerste instantie hadden ze gewoon een vriendschap met elkaar, maar later begon Tiffany te merken dat ze gevoelens begon te krijgen voor de rapper. De band werd zo sterk dat ze besloten met elkaar verder te gaan.

Testen

Uiteraard hebben de twee wel eerst maatregelen genomen voordat ze met elkaar samen gingen wonen. "Hij heeft zich laten testen op alles, heb ik me laten testen op alles, en ja, nu hebben we seks", vertelt Tiffany met een lach. "Dit is de beste relatie die ik ooit heb gehad. Ik ben afgevallen sinds ik hem ken, ik voel me zelfverzekerder en dat is niet per se door hem. Maar ik ben gewoon veel gelukkiger en ik vind het fijn om te weten dat ik iemand heb die om me geeft, die me steunt. Daar hou ik van, ik hou van hem."

Ster advertentie
Ster advertentie