Entertainment

Qucee deelt emotioneel bericht over pestverleden

foto: Instagram: @qucee
  1. Newschevron right
  2. Qucee deelt emotioneel bericht over pestverleden

Qucee heeft op Instagram een openhartig verhaal gedeeld waarmee hij volgers die gepest worden een hart onder de riem steekt. "Voor iedereen die gepest wordt: jullie zijn niet alleen. Ik ken de fucking pijn die jullie voelen. Ik ben in mijn jeugd zoveel gepest," schrijft hij onder een jeugdfoto. Hij hoopt met zijn verhaal een voorbeeld te zijn voor jongeren die dezelfde ellende moeten doorstaan.

"Ik werd altijd uitgescholden, mocht nooit mee doen aan activiteiten. Het gevoel van nergens welkom zijn en jezelf zo eenzaam voelen."

Marwan

Qucee deelt zijn verhaal naar aanleiding van het overlijden van de 15-jarige Marwan. "Het verhaal van Marwan heeft me echt aangedaan omdat ik hetzelfde heb meegemaakt op een bepaald level. En ik wou dat ik hem had kunnen spreken voordat het te laat was." Marwan werd vorige week bewusteloos aangetroffen in zijn huis, waarna hij overleed. Kort na het overlijden verschenen er filmpjes op social media waarop te zien was dat de 15-jarige jongen gepest werd. Naasten van Marwan spreken van zelfmoord, maar de politie sluit een ongeval niet uit.

Ster advertentie
Ster advertentie