Up 2 Date

Honderden mensen bij herdenking Marwan (15)

foto: Twitter / NH Nieuws
  1. Newschevron right
  2. Honderden mensen bij herdenking Marwan (15)

In Hilversum is voor de tweede avond op rij de 15-jarige Marwan herdacht. Volgens NH Nieuws kwamen er honderden mensen af op de bijeenkomst, die plaatsvond op een veldje in de buurt van zijn huis. De aanwezigen legden witte bloemen neer en bekenden van de tiener hielden een toespraak door een megafoon.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geen misdrijf

Marwan werd afgelopen maandag bewusteloos aangetroffen in zijn huis en overleed niet veel later. De politie kan weinig zeggen over de doodsoorzaak. Wel wordt uitgesloten dat het om een misdrijf gaat, dat vertelt een woordvoerder van de politie aan NH Nieuws: "Of het om zelfmoord of een noodlottig ongeval gaat, zal nooit duidelijk worden.”

Gepest

Kort na het overlijden verschenen er filmpjes op social media waarop te zien was dat de 15-jarige jongen gepest werd. Zaki, die Marwan als zijn broertje beschouwde, sprak bij de herdenking zijn verbazing uit over het feit dat de tiener gepest, geïntimideerd en vernederd werd: “Hoe kan iedereen dit hebben geweten, behalve de ouders en de familieleden?"

Heb jij hulp nodig? Dan kun je contact opnemen met Stichting 113 Zelfmoordpreventie via 0900 0113 (24/7 bereikbaar) en 113.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie