Entertainment

8 dingen om te doen nu je thuis moet blijven

foto: Pexels
  1. Newschevron right
  2. 8 dingen om te doen nu je thuis moet blijven

De restaurants, sportscholen, zwembaden en bijna alles in Nederland is gesloten. Ook een gezellige avond met vrienden of familie is een risico dat je beter niet kunt nemen. En dus moet je jezelf voorlopig maar zien te vermaken. Hoe? Wij hebben een aantal tips en ideeën voor je op een rijtje gezet.

1. Ruim je auto op

Parkeer je auto voor de deur, haal de stofzuiger uit je kast en begin maar eens met het stofzuigen van je auto. Het opruimen van je auto is een taak die velen uitstellen, maar nu heb je er meer tijd voor dan ooit! Als je auto opgeruimd is kun je zonder enig fysiek contact nog door genoeg wasstraten in Nederland. Het is allemaal al ellendig genoeg, waarom dan ook nog een vieze auto?

2. Bezoek virtueel museum

Voor de museumliefhebbers zijn musea ook virtueel te bezoeken. Je kunt vanuit je bed veel exposities en kunstwerken bewonderen. Tijd om weer eens cultuur te snuiven.

3. run

De sportschool is dicht, maar no more excuses. Het blijft aankomende week droog en in het park is genoeg ruimte om je workout voort te zetten. Muziek aan en start!

4. Probeer nieuwe recepten

De toko om de hoek is dicht, dus afhalen is geen optie. Online staan honderden recepten die je nu dus wel eens zou kunnen uitproberen. Het hoeft niet moeilijk te zijn! Take it easy, je hebt de rest van de maand de tijd om steeds een niveau hoger te gaan.

5. Werk je administratie bij

Al dat papierwerk wat je weken ligt aan te staren... Misschien eens tijd om je after-pay facturen te gaan betalen en alle administratie bij te werken.

6. Ruim je kledingkast op

Om in de vibes van het opruimen te blijven, kun je ook je kledingkast eens goed opruimen. Wat pas je wel? En wanneer heb je dat shirt dat op de bodem van je kast ligt nou voor het laatst gedragen? Wie weet kun je het online nog verkopen!

7. Bellen

Gelukkig kun je tegenwoordig met iedereen contact houden via WhatsApp, Facetime of Skype. Nu je toch genoeg tijd hebt: waarom bel je niet eens iemand op die je veel te lang niet hebt gesproken? Genoeg tijd om rustig bij te praten.

8. FunX luisteren

For good vibes only!

Ster advertentie
Ster advertentie