Entertainment

Chrissy Teigen bezig met IVF: "Stop met vragen of ik zwanger ben"

foto: Shutterstock Tinseltownfoto: Shutterstock Tinseltown
  1. Newschevron right
  2. Chrissy Teigen bezig met IVF: "Stop met vragen of ik zwanger ben"

In een openhartige post op Instagram vertelt Chrissy Teigen dat ze bezig is met een nieuwe IVF-behandeling. Ze roept haar volgers op om te stoppen met vragen of ze zwanger is. Die vraag is extra pijnlijk, omdat zij en John Legend in 2020 hun zoontje Jack verloren tijdens de bevalling.

Opgeblazen buik

"Ik zit diep in een andere IVF-cyclus om zoveel mogelijk eicellen te redden en hopelijk een aantal sterke, gezonde embryo's te maken", schrijft Teigen op Instagram. Ze vertelt dat ze door de injecties last heeft van een opgeblazen buik, waardoor haar volgers zich telkens afvragen of ze zwanger is.

Stop met vragen

"Ik smeek jullie om te stoppen met vragen of ik zwanger ben, want hoewel ik weet dat het met goede bedoelingen wordt gezegd, is het toch een beetje rot om te horen", schrijft Teigen. Het 36-jarige model vindt dat mensen ├╝berhaupt moeten stoppen om vrouwen hiernaar te vragen. "Ik ben liever degene die je dit vertelt, dan een arme vrouw die vol tranen schiet."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Grootste pijn

Een paar maanden geleden blikte Chrissy op Instagram nog terug op het verlies van Jack. Online deelde ze een foto waar ze huilend in een ziekenhuisbed ligt. "Een jaar geleden gaf je me de grootste pijn die ik me ooit voor kon stellen, om me te laten zien dat ik alles kan overleven, ook al wilde ik dat eigelijk niet. Ik heb niet voor je mogen zorgen, maar je hebt er wel voor gezorgd dat ik van mezelf en mijn eigen lichaam ben gaan houden", schreef ze onder de foto.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie