Entertainment

Social Talk: Kylie laat fans schrikken en Jandino prankt zoontje keihard

foto: Instagram: Kyliejenner, Jandinoasporaat
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Kylie laat fans schrikken en Jandino prankt zoontje keihard

Social Talk staat deze keer weer vol sappige posts. Van een heftig filmpje dat Tabitha heeft geüpload naar een filmpje van Boef die van een superhoge glijbaan vliegt. Check hier de juice!

Jandino laat zoontje keihard schrikken

Het zoontje van Jandino kreeg de schrik van zijn leven toen zijn vader hem even leuk gingen pranken. Hij deed dit door langzaam naast hem te rijden en plots heel hard te toeteren waardoor Elijah zich doodschrikt. Hopelijk bedenkt Elijah hierna een manier om zijn vader goed terug te pakken!

Esko en Boogie

Esko heeft een wel heel schattig kerstcadeautje voor zichzelf gekocht, namelijk een puppy. De rapper laat in een aantal posts zijn nieuwe maatje Boogie zien en het is te cute voor woorden.

Tabitha is woke

Als je niet tegen nare filmpjes kunt, kun je de meest recente post van Tabitha maar beter niet bekijken. Met haar post vraagt de zangeres voor aandacht voor het dierenleed waar miljoenen dieren dagelijks mee te maken krijgen. Ze doet dit nadat duizenden mensen hun stem hebben laten horen voor de overleden dieren in Australië, maar niet voor de dieren die dagelijks worden geslacht voor hun vlees.

Riri deelt eerste selfie 2020

Het is 2020 en dat betekent voor veel artiesten dat zij nieuwe muziek droppen. Rihanna-fans moeten helaas nog even wachten, want het lijkt er niet op dat er binnenkort een nieuw album aankomt. Toch toont queen Riri haar fans op een andere manier een beetje love en dit doet ze door een barefaced selfie te posten! "first selfie of the year doe. #2020"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kylie deelt throwback zwangere buik

Als je de laatste foto van Kylie Jenner hebt gezien ben, ben je misschien geschrokken. Op de foto is namelijk een hoogzwangere Kylie te zien. Uit de comments valt te lezen dat veel mensen dachten dat ze hierdoor opnieuw zwanger was. Maar no stress, het was gewoon een goede throwback.

Boef vliegt van glijbaan

Boef is volop aan het genieten van zijn holiday in Thailand met zijn crew en liefje Selma Omari. De rapper heeft een filmpje online gegooid waarin te zien is hoe de rapper van een superhoge glijbaan afvliegt. En wat het filmpje grappiger maakt, is de caption van het filmpje: "Hoe ik de eerste keer in @selmaomari der dm slide."

Ster advertentie
Ster advertentie