Entertainment

Rihanna laat voor het eerst haar baby Riot (en haarzelf) zien!

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Rihanna laat voor het eerst haar baby Riot (en haarzelf) zien!

Eindelijk is het zover! Queen Robyn Rihanna Fenty laat haar nieuwe baby Riot Rose zien aan de wereld. Het is ook de eerste keer dat we haarzelf zien sinds de bevalling. De foto's zijn uiteraard te schattig voor woorden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mayers-Fenty fam

Na goed zoeken lijkt het toch echt onmogelijk om de foto's ergens anders dan op TMZ te vinden. A$AP Rocky, wiens echte naam Rakim Mayers is, en Rihanna laten in een fotoshoot met celebrity fotograaf Miles Diggs, hun nieuwe kroost aan de wereld zien. In augustus beviel Rihanna van Riot Rose Mayers, die nu zo'n maandje oud is. Ook te zien is natuurlijk hun andere zoontje RZA.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Denim look

Papa en mama zijn voor de fotoshoot mooi op elkaar afgestemd. Ze zijn beiden te zien in een denim-outfit. Riri draagt een glanzende broek die overloopt in laarzen met daarop een oversized spijkerjack met capuchon. A$AP draagt een jeans met een witte tanktop en een groene flanel blouse. Maar RZA steelt echt de show met de cuteste jeans, sneakers en een leren jasje. Baby Riot Rose draagt een zalmroze onesie, maar is op veel foto's gewikkeld in een deken.

Ster advertentie
Ster advertentie