Entertainment

The Weeknd, Drake en J. Cole FaceTimen met 11-jarige fan die aan kanker lijdt

foto: Instagram: forevershowtime
  1. Newschevron right
  2. The Weeknd, Drake en J. Cole FaceTimen met 11-jarige fan die aan kanker lijdt

De 11-jarige Amerikaanse Elijah vocht drie jaar lang tegen kanker voordat hij afgelopen vrijdag overleed. In zijn laatste weken werd hij overspoeld met liefde van familie en vrienden, maar ook van zijn drie grote idolen. Het waren namelijk The Weeknd, J. Cole én Drake die hem een week voor zijn overlijden FaceTimede met een lieve boodschap.

Glimlach

Elijahs oom Michael deelde een video op Instagram waarin te zien is hoe de zieke jongen met de rappers videobelt. Hoewel Elijah erg ziek is en moeite heeft met praten, verschijnt er toch een lach op zijn gezicht wanneer J. Cole en The Weeknd "I love you" tegen hem zeggen. De beelden van Drake zijn niet in het filmpje verwerkt.

Dankbaar

"Afgelopen weekend mocht Elijah zijn drie favoriete artiesten - The Weeknd, J. Cole en Drake - ontmoeten. We zijn ongelooflijk dankbaar dat deze drie supermensen zo zorgzaam zijn voor onze familie in deze tijd. We zullen voor altijd aan die momenten vasthouden", schrijft zijn oom op Instagram. "Hij verliet de wereld niet zonder te weten hoe veel er van hem gehouden werd."

Ster advertentie
Ster advertentie