Entertainment

Fetty Wap zegt sorry tegen vriendin en dochters in emotionele post

foto: DFree / Shutterstock.comfoto: DFree / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Fetty Wap zegt sorry tegen vriendin en dochters in emotionele post

Fetty Wap plaatste op Instagram een uitgebreide verontschuldiging die hij richtte aan zijn vriendin en dochters. De rapper maakte excuus voor zijn gedrag en liet in een openhartige post weten dat hij zich schaamt voor zijn 'fouten en slechte beslissingen'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hebzucht en trots

"Je komt op een punt in je leven dat je jezelf moet vermannen en je niet meer iedereen de schuld kan geven voor je eigen daden", begint Fetty Wap. "Ik heb in mijn leven veel fouten en slechte beslissingen gemaakt… Vaak stond ik daar niet bij stil, maar misschien nu wel omdat ik ouder word of voor het eerst echt gelukkig ben. Mijn hebzucht en trots zaten in de weg en ik besefte niet wat voor goede vrouw ik aan mijn zijde had."

Rol als vader

De rapper is vader van zes kinderen bij vijf verschillende vrouwen. In de post sprak hij zich ook uit over zijn rol als vader: "Het spijt me dat ik mijn dochters in verlegenheid heb gebracht. Ik weet dat als iemand mijn dochters zou behandelen zoals ik mensen heb behandeld, ik waarschijnlijk opgesloten zou worden. Ik ben niet trots op de man die ik vandaag ben, maar ik ga dat voor mezelf en voor mijn kinderen veranderen."

Ster advertentie
Ster advertentie