Music

Fetty Wap dropt romantisch album 'Trap & B'

foto: Instagram: fettywap1738
  1. Newschevron right
  2. Fetty Wap dropt romantisch album 'Trap & B'

Deze Valentijnsdag heeft mister Trap Queen Fetty Wap een nieuw album uitgebracht: Trap & B. De titel zegt het al: het album is een mix van trap en r&b. Er staan veel love jams op, maar wel met de sound die je van de rapper/zanger gewend bent.

Nieuwe projecten

Het album Trap & B bevat r&b-songs gemixt met trap. Dit album is niet het enige wat Fetty Wap dit jaar in petto heeft. Hij is namelijk bezig met een aantal andere projecten, waaronder een mixtape, Fetty Cash, die begin maart verwacht wordt. Ook komt er dit jaar nóg een album uit. Fetty teaset al een aantal jaar naar het project King Zoo. Daar kondigde hij onlangs een tour voor aan in de Verenigde Staten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Babyboom

Fetty Waps vorige album Bruce Wayne kreeg niet de aandacht die Fetty had gehoopt. Het nieuws van hem en zijn ex Alexis Sky overschaduwde toen zijn nieuwe album. Twee maanden nadat hij met haar een kind kreeg, kreeg hij namelijk een zevende kind met zijn toenmalige nieuwe vriendin. Wie weet heeft hij met Trap & B meer geluk, tenzij er weer een kleine Fetty Wap onderweg is...

Ster advertentie
Ster advertentie