Naar homepage
Music

Murda draagt zijn nieuwe Turkse album 'DOĞA' op aan dochtertje

foto: Albumcover: Murda - DOĞA
  1. Newschevron right
  2. Murda draagt zijn nieuwe Turkse album 'DOĞA' op aan dochtertje

Murda is bij ons populair, maar in Turkije is de rapper de afgelopen tijd al helemaal ontploft. Hij staat daar met maar liefst drie tracks hoog in de Spotify Top 50. Het is duidelijk dat hij voorlopig doorgaat met zijn Turkse motion, want vandaag heeft de Noah's Ark-rapper zijn volledig Turkse album DOĞA uitgebracht, vernoemt naar zijn dochtertje Indy Doğa Doğan.

"Jouw vader zijn is wat mij het meest trots maakt in dit leven. Ik hou voor altijd van jou en je moeder."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Turks en Nederlands

Op het nieuwe album staan eerder uitgebrachte tracks zoals EH BABA en Nereye Kadar, maar ook nieuwe tunes. Daarvoor heeft Murda de hulp ingeschakeld van zowel Nederlandse als Turkse artiesten. Je hoort Ronnie Flex, Sevn Alias en Idaly, maar ook de Turkse Ezhel, Zeynep Bastık en Eno. Bij een van die internationale nummers is vandaag ook een clip uitgebracht: Güneș.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Support uit beide landen

Murda zit al lang in de game, maar besloot vorig jaar pas om zijn pijlen op Turkije te richten. Aan het enorme succes van AYA met Ezhel was meteen te zien dat dit een goede keuze was. Tegen Fernando vertelde hij vorige maand hoe blij hij is met de support vanuit beide landen: "Ik krijg echt vanuit alle kanten support en liefde voor wat er allemaal in Turkije gebeurt. Dat vind ik ook heel lauw, want uiteindelijk is dit ook de thuisbasis. We opereren vanuit Nederland, dus het doet me goed dat het in Nederland ook gewoon gewaardeerd wordt."

Ster advertentie
Ster advertentie