Naar homepage
FunX

Murda over succes in Turkije: "Ik ben dankbaar dat ik dit mag meemaken"

  1. Newschevron right
  2. Murda over succes in Turkije: "Ik ben dankbaar dat ik dit mag meemaken"

Murda gaat keihard en domineert op dit moment de Turkse Spotify Charts waar hij op nummer #1, #2 én #3 staat. Vanavond geeft hij een show in Turkije en dat terwijl de rapper ook nog eens jarig is. Fernando belde Murda in Start om hem te feliciteren en te vragen hoe hij met het Turkse succes omgaat.

Geblessed

De rapper geeft zijn allereerste eigen show in Turkije en dat op zijn verjaardag. "Ik ben een beetje nerveus, maar tegelijkertijd heb ik zoiets van: ik ben jarig, dus het gaat hoe dan ook gezellig zijn." Murda zit al jaren in de game, maar besloot eigenlijk pas vorig jaar zijn pijlen écht te richten op Turkije. Dat deed hij in eerste instantie met de tune Aya samen met de Turkse rapper Ezhel. Zelf kan hij bijna niet beschrijven hoe blij hij is.

"Eindelijk is het zover met al deze dingen, it's crazy man. Ik voel me geblessed. Ik ben gewoon super dankbaar dat ik al deze dingen mag meemaken man. [...] Het is allemaal precies gebeurd, wanneer het moest gebeuren."

Love vanuit Nederland

Maar Murda vergeet Nederland natuurlijk niet zomaar. Hij is blij met alle love en support die hij krijgt vanuit het land waar het voor hem allemaal begon. "Ik krijg echt vanuit alle kanten support en liefde voor wat er allemaal in Turkije gebeurt", vertelt de rapper. "Dat vind ik ook heel lauw, want uiteindelijk is dit ook de thuisbasis. We opereren vanuit Nederland, dus het doet me goed dat het in Nederland ook gewoon gewaardeerd wordt."

Fully focused op Turkije in de toekomst?

Het gaat nu zó lekker voor Murda in Turkije. Kunnen we verwachten dat hij daar een tijdje blijft hangen en zich misschien volledig op Turkije gaat richten in de toekomst? Zelf heeft hij er nog niet echt over nagedacht, maar hij houdt alle opties open en sluit het nog niet uit. "Als de omstandigheden zich op die manier ontwikkelen, zal het wel moeten. Uiteindelijk willen we allemaal rondkomen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie