Entertainment

Travis Scott en Kylie Jenner geven eten en speelgoed weg aan arme gezinnen

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Travis Scott en Kylie Jenner geven eten en speelgoed weg aan arme gezinnen

Travis Scott heeft niet alleen in muzikaal opzicht een succesvol jaar achter de rug, ook buiten de studio laat de rapper de beste kant van zichzelf zien door zijn succes met anderen te delen. Het is bijna kerstmis en daarom heeft de 28-jarige rapper besloten om de kerstman een handje te helpen. Samen met Kylie Jenner en hun dochter Stormi gaf hij in zijn geboorteplaats Houston cadeautjes, maaltijden en kleding weg aan mensen die het minder breed hebben.

Uitdeelactie

De opkomst van de uitdeelactie was groot en in totaal hebben meer dan 2000 arme mensen kerstcadeaus, eten en kleding gekregen om de kerstdagen mee door te komen. Door corona wilde de rapper niet te veel contact met de mensen maken, maar via een drive-in-systeem konden zij toch hun pakket ophalen.

Vanwege de uitdeelactie gaan er nieuwe geruchten rond dat Travis en Kylie weer bij elkaar zijn. De twee worden de laatste tijd steeds vaker samen gezien in het openbaar, maar het is niet bekend of ze weer een relatie hebben of gewoon veel tijd doorbrengen met hun dochter.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cactus Jack Foundation

De uitdeelactie is onderdeel van Travis Scotts Cactus Jack Foundation waarmee hij kansarme jongeren wil helpen een toekomst op te bouwen. Vorige maand startte de rapper bijvoorbeeld met het uitloven van studiebeurzen voor studenten die in financiële problemen zitten. Ook maakte hij toen plannen bekend om Cactus Jack Gardens aan te leggen bij basisscholen, zodat scholieren meer kunnen leren over het verbouwen van groente en fruit en het belang van gezond eten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie