Entertainment

Kendrick Lamar reageert op video van beveiliger die tranen liet tijdens zijn optreden

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kendrick Lamar reageert op video van beveiliger die tranen liet tijdens zijn optreden

Dat de muziek van Kendrick Lamar veel betekent voor zijn fans werd afgelopen weekend wederom duidelijk toen een beveiliger zijn tranen niet kon inhouden tijdens een concert van de rapper. Het virale TikTok-filmpje is ook Kendrick zelf niet ontgaan, want in een nieuw interview met Jazzy World TV heeft de Californische rapper enkel lovende woorden voor de geëmotioneerde beveiliger.

"Shout-out naar hem"

Volgens Kendrick draait muziek aan het eind van de dag vooral om gevoel. "Afgezien van de cijfers en politiek die erbij komen kijken, draait muziek om hoe je je erbij voelt. Shout-out naar hem, want ik zag het (filmpje, red.) en ik had zoiets van: ik vraag me af wat hij momenteel meemaakt. Maar uiteindelijk wil je dat iedereen je muziek op die manier beleeft."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

LOVE.

In het filmpje is te zien hoe de beveiliger, genaamd Devyn Stanford, in tranen uitbarst en meerapt op het nummer LOVE. In een comment onder de TikTok-video zei hij over het nummer. "Dit nummer betekent ALLES voor mij en ik voelde iedereens emoties om me heen." Hij schrijft daarbij ook dat hij erg blij is met zijn baan waardoor hij betaald bij dit soort concerten kan zijn.

The Big Steppers Tour

Kendrick Lamar is momenteel op zijn The Big Steppers Tour. In oktober brengt de rapper zijn tournee ook naar Nederland. Op 7 en 8 oktober doet hij Nederland aan en staat hij in de Ziggo Dome.

Ster advertentie
Ster advertentie