Music

Kendrick Lamar geeft live performance tijdens Louis Vuitton-show in Parijs

foto: YouTube: Louis Vuitton
  1. Newschevron right
  2. Kendrick Lamar geeft live performance tijdens Louis Vuitton-show in Parijs

Kendrick Lamar heeft een paar tracks van zijn nieuwste album Mr. Morale & The Big Steppers live laten horen tijdens een modeshow van Louis Vuitton in Parijs. Terwijl daar de nieuwe herencollectie werd getoond, zat de rapper in het publiek en performde hij Savior, Rich Spirit, Count Me Out en N95. Ook bracht hij een ode aan de overleden Virgil Abloh, die creatief directeur was bij het luxe modehuis.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Doornenkroon

De show vond plaats in een binnenplaats van het Louvre. In de video die Louis Vuitton heeft gedeeld, is te zien hoe Kendrick Lamar met een doornenkroon zoals op zijn albumcover op de eerste rij zit naast Naomi Campbell en zijn partner Dave Free. Nadat hij tijdens de finale van de show zittend zijn tracks heeft gerapt, herhaalt hij meerdere keren "long live Virgil". Je checkt zijn optreden ongeveer vanaf minuut 12:45.

Er waren meer artiesten aanwezig op het mode-event, zo kwamen onder anderen ook Justin Timberlake, J Balvin, Tyga en acteur Omar Sy de collectie bewonderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Optredens

Kendrick Lamar heeft er al een paar Europese optredens op zitten. Zo stond hij deze week op het podium in Cannes voor een Spotify-event en in Milaan tijdens een festival. Dit weekend staat hij op de line-up van het Glastonbury Festival in Engeland. In juli begint zijn tour door de Verenigde Staten.

Ster advertentie
Ster advertentie