Entertainment

Doodverklaarde bondgirl blijkt nog te leven

foto: Twitter: JsPprter1966
  1. Newschevron right
  2. Doodverklaarde bondgirl blijkt nog te leven

Tanya Roberts (65) werd maandag door haar vriend en vertegenwoordiger dood verklaard, maar blijkt nu toch nog te leven. De Amerikaanse actrice, bekend van haar rol als Stacey Sutton in de Bond-film A view to kill, bevindt zich nog wel in kritieke toestand.

Laatste adem

Haar echtgenoot Lance O'Brien kreeg maandagmorgen een telefoontje van het ziekenhuis dat zijn vrouw nog leefde, nadat het bericht op zondag nog was dat de actrice was overleden. Tegenover TMZ legt hij uit hoe het is gelopen. "Ik ging naar het ziekenhuis om afscheid te nemen. Toen ik in haar kamer zat, opende ze haar ogen, maar daarna sloot ze ze weer en blies ze haar laatste adem uit," zegt Lance. Dat is in ieder geval wat hij toen dacht. Hij liep gebroken de kamer uit zonder nog met het ziekenhuispersoneel te praten.

Persbericht

Haar manager Mike Pingel verspreidde vervolgens op zondag een persbericht met de mededeling dat Tanya was overleden. Lance zat in een live interview op televisie te praten over zijn vrouw toen hij erachter kwam dat zijn vrouw nog leefde. Pingel heeft inmiddels excuses gemaakt voor het verspreiden van het persbericht, maar vertelt daar wel bij dat haar situatie zeer slecht is: "Het gaat echt niet goed, bid voor haar."

Ingestort na wandeling

Op kerstavond belandde Roberts in het ziekenhuis na een wandeling met haar honden. Ze stortte ineens in en werd in het ziekenhuis aan de beademing gelegd. Sindsdien is ze niet meer bij bewustzijn geweest. Een woordvoerder liet al aan TMZ weten dat de instorting niet coronagerelateerd is. Naast haar rol in de James Bond-film werd Roberts ook bekend om haar rol als Midge Pinciotte, de moeder van Donna in That '70s Show.

Update:

Roberts overleed alsnog iets na negen uur 's avonds plaatselijke tijd in het ziekenhuis. Dat bevestigt haar man nu tegenover TMZ. O'Brien dacht eerst dat zijn vrouw zondag overleden was, wat toen niet juist bleek te zijn. Nu is het dan toch gebeurd. Tanya Roberts is 65 jaar geworden.

Ster advertentie
Ster advertentie