Entertainment

Turnroutine op mix van Beyoncé gaat wereldwijd viral

foto: Videostill Twitter @uclagymnastics
  1. Newschevron right
  2. Turnroutine op mix van Beyoncé gaat wereldwijd viral

Turnen truttig? Nou, niet als je even de moeite neemt om de turnroutine van Nia Dennis te kijken. Haar turnroutine op een mix van Beyoncé gaat wereldwijd viral. En terecht!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

UCLA

Nia is een student aan de Universiteit van Californië Los Angeles (UCLA) en doet daar op hoog niveau aan turnen. Tijdens haar floor routine dacht ze: ik ga de boel eens even een beetje meer spice geven en ik gooi er een mix van Beyoncé in. Met radslagen, sprongen en af en toe een sexy draai met de heup zet ze de hele zaal op zijn kop.

hoge score en kippenvel

De mix bezorgt de kijkers bij de wedstrijd dus duidelijk al kippenvel en ook de jury blijkt zeer tevreden: Nia krijgt een totaalscore van 9.975, een score die haar team daarna nog twee keer binnen haalt. Het bleek ook nog eens de 21e verjaardag van Nia te zijn; waarschijnlijk nog een extra reden dat ze zo stond te shinen! Het filmpje is dan ook niet onopgemerkt gebleven: een dag na de plaatsing van UCLA op Twitters is de tweet al meer dan 38 duizend keer geretweet en is het filmpje meer dan 138 duizend keer geliked! Proud!

Ster advertentie
Ster advertentie