Entertainment

Eminem begroet fans met middelvinger tijdens opening van Mom's Spaghetti

foto: HiphopDX
  1. Newschevron right
  2. Eminem begroet fans met middelvinger tijdens opening van Mom's Spaghetti

Gisteren opende Eminem onder enorme belangstelling de deuren van zijn restaurant Mom's Spaghetti. Om de opening te vieren stond de rapper zelf achter de kassa om klanten te helpen. Naast dat klanten konden rekenen op een gesigneerd bakje met pasta werden ze ook "warm" onthaald door Em. Hij begroette klanten namelijk door zijn middelvinger naar ze op te steken.

Eminem achter de kassa

Fans stonden urenlang in de rij voor een pastagerecht nadat de rapper door middel van een 'Slim Shady'-achtig promotiefilmpje de opening van Mom's Spaghetti op 29 september bekendmaakte. Eenmaal aan de beurt kwamen fans erachter dat Eminem zelf achter de kassa stond en gerechten serveerde in gesigneerde bakjes. Afgezien van het feit dat hij zijn middelvinger opstak naar fans nam hij ook nog kort de tijd om een praatje met ze te maken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Iconisch

Eminem opende in 2017 ook al pop-up stores die vernoemd waren naar Mom's Spaghetti, de iconische tekst uit de track Lose Yourself. Die restaurants verkochten toen merchandise met die tekst erop afgedrukt. Dat concept is onveranderd gebleven met als grote verschil dat fans nu dagelijks kunnen genieten van verse pasta bij Mom's Spaghetti.

Ster advertentie
Ster advertentie