Entertainment

Boef wil miljardair worden: 'Waarom zou mij dat niet lukken?'

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Boef wil miljardair worden: 'Waarom zou mij dat niet lukken?'

Morgen is het eindelijk zover en komt de documentaireserie Gewoon Boef uit op Videoland. De rapper is momenteel on top of his game, maar dat betekent niet dat hij tevreden is. Sterker nog, de rapper heeft nog grootse plannen in het verschiet liggen en wil zelfs miljardair worden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rolmodel

Voorheen had Boef een niet al te beste naam in Nederland. De rapper moest een gevangenisstraf uitzitten, kreeg het vuur aan de schenen gelegd in RTL Late Night en toen kwam daar eind 2018 nog 'het kech-incident' bovenop. Die tijden zijn echt voorbij, want Boef wil nu vooral een voorbeeld zijn voor de jeugd. "Ik heb me ontwikkeld. Mijn manier van handelen, mijn doen, mijn muziek. Ik ben niet heilig, ik zal het beeld van de straat blijven brengen, maar nooit geweld verheerlijken", vertelt hij in het AD.

Openhartig

In de documentaire bespreekt Boef veel van de controversiƫle momenten uit zijn carriere. Zo besteed hij onder meer aandacht aan de ophef die ontstond toen hij op Snapchat twee jonge vrouwen 'kechs' noemde. Ook is hij openhartig over zijn band met zijn familie en zijn celstraf.

Miljardair

De rapper kijkt graag vooruit en is trots op wat hij allemaal heeft bereikt. "Ik weet: je moet tevreden zijn en humble, maar ik denk groot, ik wil een empire. Miljonair ben ik al, multimiljonair zelfs. Dit heb ik bereikt met optreden en streamen. In vijf jaar tijd. Kun je nagaan wat er nog mogelijk is voor mijn 40ste. " Wat wordt zijn volgende missie? "Mijn eerste doel: in de Quote Top 500 komen. Ik heb een Jay-Z-visie. Hij is miljardair geworden. Waarom zou mij dat niet lukken?"

Gewoon Boef is vanaf 8 mei te zien op Videoland. Bekijk hierboven de trailer.

Ster advertentie
Ster advertentie