Entertainment

Lizzo stopt toch niet met muziek: "Verkeerd begrepen"

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Lizzo stopt toch niet met muziek: "Verkeerd begrepen"

Lizzo leek onlangs met een bericht naar buiten te brengen dat ze zou stoppen met muziek. Athans, dat dachten fans. De zangeres heeft nu op Instagram laten weten dat haar woorden verkeerd begrepen zijn. Ze zou namelijk helemaal niet stoppen met muziek.

Lizzo stopt niet met muziek

Lizzo maakte een video op Instagram om haar verhaal uit te leggen. Haar vorige Instagram-post zorgde namelijk voor veel commotie, nadat de zangeres leek aan te kondigen dat ze stopte met muziek. Dit zou het publiek volgens haar alleen verkeerd hebben begrepen, want ze bedoelde iets heel anders met haar het bericht. "Toen ik zei dat ik stopte, bedoel ik dat ik geen aandacht wil geven aan negatieve energie", legt de zangeres uit. In de video zegt ze juist heel veel kracht te halen uit haar zangcarrière en ook een inspiratie voor anderen hoopt te zijn. "Al inspireer ik maar één persoon om voor zichzelf op te komen en de negatieve mensen niet te laten winnen, dan heb ik al meer gedaan dan waar ik op hoopte."

Onder de video die Lizzo op Instagram heeft geplaatst, ontvangt ze heel veel liefde. Toch zijn er ook een heleboel mensen die vinden dat de zangeres op zoek is naar 'drama'. "Wat een clickbait vorige keer. Wat een drama", schrijft iemand. "Je kunt gewoon zeggen dat je een 1 april grap maakte die niet goed overkwam", schrijft een andere Instagram-gebruiker.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Lizzo deelt op Instagram dat ze stopt

Een paar dagen eerder schreef Lizzo nog op Instagram dat ze ermee ging stoppen. Zo zei ze dat ze helemaal klaar was met alle haat op het internet en gewoon muziek wilde maken. "Er worden constant leugens over mij verspreid, en grappen over mij gemaakt om hoe ik eruitzie. Ik stop ermee.” Ook schreef ze duidelijk dat ze het gevoel had dat ze niet gewenst was in de industrie. “Deze wereld wil mij niet meer. Mijn integriteit wordt aangetast door mensen die mij niet kennen. Dit is niet wat ik wilde.” Veel fans dachten dat de zangeres daarmee doelde op het maken van muziek, maar dat blijkt nu dus niet waar te zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie