Entertainment

EOTB-ster Lisa laat voor het eerst van zich horen sinds mishandeling door vriendje

foto: Instagram @lisa_sacefoto: Instagram @lisa_sace
  1. Newschevron right
  2. EOTB-ster Lisa laat voor het eerst van zich horen sinds mishandeling door vriendje

Lisa Sace, bekend van Ex on the Beach, kwam vorige week in het nieuws nadat ze naar buiten bracht mishandeld te zijn door haar ex-vriendje Jay Zwarts. Volgens Shownieuws moest er zelfs politie aan te pas komen en liep het flink uit de hand. De realityster doet nu voor het eerst haar verhaal.

'Ik ben nog nooit zo verdrietig geweest'

Op haar Instagram story vertelt Lisa dat het niet goed gaat met haar sinds de mishandeling. "Zoals jullie weten ben ik een paar dagen van social media af geweest en is het heel zwaar voor mij", vertelt ze in tranen. "Het is zo erg wat er is gebeurd tussen mij en Jay en al helemaal dat hij het ontkent. Ik weet dat ik veel steun krijg, maar ik blijf het moeilijk vinden. Ik ben nog nooit zo verdrietig geweest."

Flashbacks

Door de mishandeling zit Lisa er mentaal doorheen. Daarom heeft ze besloten ergens anders te gaan wonen. "Ik ben op dit moment niet thuis. Alles heeft zo'n grote impact op mij gehad, ik kan het gewoon niet aan door alle flashbacks. Er gaan zoveel emoties door mij heen. Als ik spullen zie van Jay, dat is gewoon heel confronterend."

Dankbaar voor alle steun

Lisa laat weten ontzettend dankbaar te zijn voor alle steun die ze krijgt. "Die heb ik en daar ben ik heel blij mee. Zonder die steun had ik dit echt niet getrokken, dat zeg ik heel eerlijk", sluit ze in tranen af. "Ik ga stapje voor stapje weer verder en dat heeft tijd nodig."

Ster advertentie
Ster advertentie