Naar homepage
Entertainment

Relatie EOTB-Yasmine en Love Island-Martin nu al voorbij?

foto: Instagram: @yasminepierards
  1. Newschevron right
  2. Relatie EOTB-Yasmine en Love Island-Martin nu al voorbij?

Yasmine Pierards en Martin Foru werden gezien als hét realitykoppel van 2020. De Ex on the Beach-ster en Love Island-kandidaat vormden sinds een paar maanden een setje en hadden zelfs plannen om te gaan samenwonen. Dat sprookje lijkt nu echter verleden tijd.

Over en uit?

Het oplettende team van LoveReality kwam erachter dat de (voormalige?) tortelduifjes alle foto's van elkaar hebben verwijderd. Tevens hebben ze elkaar ontvolgd op Instagram. Dat duidt vaak niet op een goede verstandhouding tussen lovers. Tot slot postte Yasmin gisteravond dit op haar Instagram: "Als je mij vraagt of ik er een fuck om geef, zal ik je vertellen dat ik mijn laatste fuck er nog niet om zal geven".

Yas mar uit

Bron: Instagram @YasminePierards/MartinForu

UPDATE: Inmiddels heeft Yasmine de foto's met Martin weer toegevoegd aan haar pagina.

Realitysprookje

Sinds december 2019 waren Yasmine en Martin samen. De twee deelden veelvuldig romantische kiekjes op Instagram en lieten vorige maand zelfs weten dat ze gingen samen wonen. Yasmine deed in 2018 mee aan Temptation Island en daarna twee keer aan Ex on the Beach. Martin begon als profbokser en model, maar werd bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan Love Island.

Ster advertentie
Ster advertentie