Entertainment

Michelle Obama lanceert eigen podcast op Spotify

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Michelle Obama lanceert eigen podcast op Spotify

Het is nu officieel zover: Michelle Obama lanceert een eigen podcast op Spotify.

the michelle obama podcast

De voormalige first lady wordt de host van The Michelle Obama Podcast. In de podcast gaat ze zich focussen op 'betekenisvolle relaties en gesprekken', aldus de productiemaatschappij van de podcast, Higher Ground. De eerste podcast komt al sneller dan je misschien zou verwachten: op 29 juli.

écht belangrijk

"De serie, gehost door Michelle Obama, brengt luisteraars openhartige en persoonlijke gesprekken met de voormalige First Lady. Ze showt ons wat er allemaal mogelijk is als we onszelf kwetsbaar opstellen, openstellen en ons concentreren op wat écht belangrijk is", aldus het persbericht waarin de podcast wordt aangekondigd.

"In de afleveringen zal het gaan over de relaties die ons vormen. Van broers en zussen tot goede vrienden, partners, ouders en mentoren, maar ook de relatie met onszelf en onze gezondheid."

broer, moeder en anderen

Onder andere Marian en Craig Robinson, de moeder en broer van Michelle Obama, zijn al aangekondigd als gasten. Ook Late Night-host Conan O'Brien, adviseur van het Witte Huis Valerie Jarret, en journalist Michele Norris zijn onder andere te gast in de podcast.

betekenisvol

Michelle Obama heeft aangegeven in een statement dat ze hoopt dat de podcast-serie "een plek wordt om betekenisvolle onderwerpen samen te ontdekken, zodat we vragen die we allemaal hebben in het leven, kunnen beantwoorden."

"Maar het meeste hoop ik dat deze podcast luisteraars zal helpen nieuwe gespreksonderwerpen - en moeilijke gespreksonderwerpen - aan te kunnen gaan met de mensen die voor hen het belangrijkst zijn. Zo kunnen we meer begrip en empathie voor elkaar opbouwen."

Ster advertentie
Ster advertentie