Films, Series & TV

Michelle Obama's docu 'Becoming' binnenkort te zien op Netflix

foto: YouTube: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Michelle Obama's docu 'Becoming' binnenkort te zien op Netflix

Michelle Obama komt naar Netflix! De voormalige First Lady zal met haar eigen docu Becoming een intiem kijkje in haar leven geven. De docu gaat naar eigen zeggen verder waar haar gelijknamige biografie gebleven is. Zo word je als kijker meegenomen achter de schermen van haar boektournee waarbij ze contact maakt met haar lezers in 34 verschillende steden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verbinden

"Tijdens die maanden waarin ik rondreisde en mensen ontmoette in steden van over heel de wereld, merkte ik dat wat we delen echt heel sterk en oprecht is. In groepen groot en klein, jong en oud, uniek en verenigd, kwamen we samen om verhalen, vreugde, zorgen en dromen te delen", schrijft Michelle bij haar aankondiging op Instagram. "Het is moeilijk om hoopvol te blijven deze dagen, maar ik hoop dat je net als ik vreugde kan halen uit de docu."

Becoming staat vanaf 6 mei op Netflix.

Productiebedrijf van de Obama's
De docu is geregisseerd door Nadia Hallgren en word uitgebracht in samenwerking met Higher Ground, het productiebedrijf van Michelle en Barack. Eerder brachten zij ook al het Oscar-winnende American Factory uit, een docu over de botsingen tussen het high-tech China en de arbeidersklasse van Amerika.

Ster advertentie
Ster advertentie