Entertainment

Halftime show Rihanna trekt 5 miljoen meer kijkers dan wedstrijd zelf

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Halftime show Rihanna trekt 5 miljoen meer kijkers dan wedstrijd zelf

Tijdens de NFL-finale, oftewel de Super Bowl, vatte Rihanna haar hele muzikale carrière in minder dan een kwartier samen. In totaal keken 118,7 miljoen mensen naar het 13 minuten durende optreden, wat 5 miljoen meer mensen zijn dan kijkers van de wedstrijd zelf.

Volgens cijfers die Fox aan Forbes heeft verstrekt, keken ongeveer 107 miljoen mensen naar de wedstrijd zelf, wat dus betekent dat een paar miljoen mensen alleen zijn ingeschakeld voor Rihanna. Rihanna overtrof ook de halftime show van vorig jaar met Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige, Kendrick Lamar en 50 Cent. Toen keken er 103,4 miljoen mensen naar de halftime show.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Show

Rihanna gaf afgelopen weekend haar imposante muzikale carrière op spetterende wijze weer tijdens de halftime show. Dat deed ze mét een zwangere buik, waar ze haar fans dus ook nog eens mee verraste.

Staand op een zwevend platform hoog in de lucht opende RiRi haar show met Bitch, Better Have My Money en liet ze al haar grote hits voorbijkomen. Zo zong ze gekleed in een knalrode outfit onder andere We Found Love, Rude Boy, Work, Wild Thoughts en Umbrella om de show te eindigen met Diamonds.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie