Entertainment

Justin Bieber en Kodak Black aangeklaagd om schietincident op Super Bowl-feestje

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Justin Bieber en Kodak Black aangeklaagd om schietincident op Super Bowl-feestje

Justin Bieber wordt in de Verenigde Staten door twee mannen aangeklaagd vanwege een schietincident. De mannen zouden allebei zwaargewond zijn geraakt tijdens een schietpartij op het feestje van de zanger na de Super Bowl van 2022. TMZ meldt dat de mannen ook rapper Kodak Black voor de rechter hebben gesleept.

Feestje

Bieber gaf in 2022 na de afloop van de jaarlijkse Super Bowl een feestje. Er waren verschillende sterren van de partij op de afterparty. Hoewel de avond erg gezellig was, brak er op een gegeven moment een ruzie uit waarbij uiteindelijk werd geschoten. Daarbij raakten vier mensen gewond, onder wie ook Kodak Black.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Schuldig

Twee van de andere slachtoffers zeggen nu dat zij zwaargewond zijn geraakt bij het schietincident en dat vooral Kodak Black daar schuldig aan is. Volgens de vermeende slachtoffers zorgde de rapper er namelijk voor dat de situatie escaleerde. Kort nadat hij zich ermee kwam bemoeien, werd er zo'n tien keer geschoten.

Beveiliging

Ook de beveiliging van de feestlocatie zou niet in orde zijn geweest, zo staat in de documenten die in handen zijn van TMZ. De beveiligers zouden volgens de twee mannen hun werk niet goed hebben gedaan. Als dit wordt bewezen, zijn ook de artiesten en de locatie verantwoordelijk voor het incident en dan heeft Bieber een probleem.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie