Entertainment

Boef verbreekt na vier jaar samenwerking met SPEC

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Boef verbreekt na vier jaar samenwerking met SPEC

Boef heeft zijn samenwerking met managementbureau SPEC verbroken. Dat vertelt de rapper in zijn Instagram Story. Volgens Boef is er geen ruzie tussen hem en SPEC en zijn ze in goed overleg uit elkaar gegaan. De reden hiervoor is omdat Boef zijn eigen management en label wil runnen.

Gegroeid

"Ik ben uit elkaar gegaan met SPEC. Dat is allemaal in goed overleg gebeurd en er is geen ruzie tussen ons. Er is alleen maar liefde, ze hebben me vier jaar lang heel goed gesteund en ik hen denk ik ook", vertelt Boef op Instagram. "Voor mij is het gewoon tijd om verder te gaan en verder te groeien. Ik ben al heel erg gegroeid als artiest en ondernemer, maar ik wil ook mijn eigen management en boekingen doen en mijn eigen label runnen. Daar hoort dit gewoon bij."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SPEC

Ook SPEC bevestigde de beëindiging van de samenwerking met Boef. "Na een intensieve en succesvolle samenwerking hebben SPEC en Sofiane in goed overleg besloten de samenwerking te beëindigen", meldt SPEC op Instagram. "In de afgelopen jaren heeft Sofiane enorme sprongen gemaakt als ondernemer. Het is dan ook een logische stap om vanaf heden de volledige controle van zijn carrière als artiest in handen te hebben. We zijn Sofiane ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat hij in ons gesteld heeft en zijn trots op de ontwikkelingen van de afgelopen vier jaar. We zullen zijn verdere groei op de voet volgen."

foto: Instagram: Boef

Statement van SPEC op Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie