Music

Album 'Allemaal een Droom' van Boef gaat viraal

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Album 'Allemaal een Droom' van Boef gaat viraal

Het album Allemaal een Droom van Boef is vannacht uitgebracht en lijkt nu al alle records te verbreken. De rapper is zelf dolblij met hoe zijn harde werk ontvangen wordt.

allemaal een droom

Een paar nummers van Allemaal een Droom waren eerder al uitgebracht en voorspelden eigenlijk al dat het album een megasucces zou worden. De trackTout Est Bon met Numidia verbrak alle records door binnen 24 uur meer dan 1 miljoen streams op Spotify te halen toen de track gereleased werd. Ook zijn nieuwe album lijkt records te gaan verbreken. Boef plaatste een post op Instagram waarin staat dat de plaat 1 miljoen streams in 2 uur haalde en dat de DM's in zijn Instagram zijn vastgelopen. "Wejo, wat gebeurt er man. Ik word er zenuwachtig van..." schrijft hij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ali B

Ook Ali B heeft een post op Insta aan het album van Boef - die bij zijn management SPEC. zit - gewijd. In een filmpje waarop hij uitgelaten feest viert met Boef zegt Ali: "Ik heb veel meegemaakt. Ik heb artiesten zien komen en gaan, maar ik ben nu getuige geweest van een fenomeen."

"Ik ben trots op je bro. Je reset de levels. Ik ken maar weinig mensen die zo hard werken voor hun fans en dromen. Iedereen heeft gezien waar hij vandaan komt. Hij inspireert me."

Complimentjes

Ook onder zijn posts regent het complimentjes over het album. "Ik denk we allemaal dankbaar mogen zijn dat we deze jongen een Nederlandse rapper mogen noemen. Hij is gewoon van ons ouwe!" schrijft een fan onder de post waarop te zien is hoe onder andere Boef en Ali B met confetti en sushi aftellen tot het album online verschijnt. De reactie is honderden keren geliked.

Felicitaties

Onder andere Bilal Wahib, Lil Kleine, Yung Felix en schaatser Kjeld Nuis feliciteerden de rapper met zijn nieuwe album.

Ster advertentie
Ster advertentie