FunX

Numidia: "Ik kon niet geloven dat Boef op mijn track wilde"

  1. Newschevron right
  2. Numidia: "Ik kon niet geloven dat Boef op mijn track wilde"

Numidia en Boef zijn met hun nieuwe tune Tout Est Bon records aan het verbreken! Zo behaalden ze op de dag van de release maar liefst 679.000 streams op Spotify en is het daarmee de meest gestreamde track in Nederland ooit op de eerste dag van de release. Ook op YouTube heeft de tune inmiddels al zo'n 2 miljoen views en staat hij op nummer 1 trending. Numidia vertelde in Start met Fernando hoe het nummer en deze gekke samenwerking met Boef is ontstaan.

Schrijverskamp

Het nummer maakte Numidia terwijl ze op schrijverskamp was. Eenmaal geschreven wist ze het: deze tune gaat keihard worden. "Het was gewoon een vibe. Ik hou van lekkere dansnummers en toen ik dit had geschreven, zei ik meteen van: dit wordt 'm, laat dat schrijverskamp maar zitten!"

funxvideo_5f043a3025233

Video niet beschikbaar

'Wie wil er op mijn track?!'

Numidia vertelt dat ze Tout Est Bon al een jaar terug schreef, waarna haar manager 'm doorstuurde naar Boef. De rapper was meteen overtuigd: hij moest en zou op de track komen te staan. Numidia geloofde haar oren niet. "Toen mijn manager dat zei, dacht ik: wow, wacht even! Wie wil er op mijn track?! Ik moest onze samenwerking nog even beseffen, omdat hij nog nooit eerder had samengewerkt met een vrouw. Ik zag het niet aankomen en ik vond het zo nice."

Videoclip en dansmoves

In de kleurrijke clip zijn de twee artiesten met allerlei danspasjes te zien. De moves van Boef zijn volgens Numidia ook deels aan haar te denken, vertelt ze lachend. "Als je met Numidia bent, ga je altijd uit je comfortzone en ga je altijd dansen. Altijd. Zelfs Boef heeft het gedaan en hij heeft het echt goed gedaan."

Check de videoclip hieronder!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie