Video

Numidia doet prachtige Lockdown Session met haar vader

  1. Newschevron right
  2. Numidia doet prachtige Lockdown Session met haar vader

Iedere week brengt FunX je heerlijke muzikale vibes in deze coronatijden met een gloednieuwe Lockdown Session. Deze week is de sessie toch wel extra bijzonder, want zangeres Numidia heeft niemand minder dan haar eigen vader meegenomen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Een en al liefde

Numidia, die je kunt kennen van hits als Meli, Meli of Dana, is een van de meest veelbelovende zangeressen in Nederland. De 20-jarige heeft een contract bij Ali B's label TRIFECTA en gooit hoge ogen met haar unieke stijl. In deze Lockdown Session zingt ze samen met haar vader, die tevens gitaar speelt. "Nu kan je trots zijn als je kijkt naar mij," zingt ze hem liefdevol toe, terwijl ze feilloos switcht tussen Nederlandse en Marokkaanse zang.

Lovende reacties

De prachtige sessie levert de zangeres lovende reacties op. Op Facebook reageren haar fans razend enthousiast, vooral over de samenwerking met haar vader. "Die vader is echt wauw!!! Je ziet wel van wie ze het heeft," reageert Fernandidus. Ook Cleo is onder de indruk: "Geweldig dat je er geen donder van verstaat, maar alsnog kippenvel krijgt enkel op basis van hun emotie en overtuiging in het nummer. Mooi hoor!"

Beluister hierboven de hele sessie.

Ster advertentie
Ster advertentie