Naar homepage
Entertainment

Social Talk: Kulture gaat Cardi B achterna en kids Kim zijn weer matties

foto: Instagram: Kimkardashian
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Kulture gaat Cardi B achterna en kids Kim zijn weer matties

Gaat Ronnie Flex een track maken op de beat van zijn vader? En wat doet Ta Joela om op te warmen? Check de nieuwste filmpjes en foto's van de socials hier! You ready?

Ronnie flex

Gaan we binnenkort een track horen van Ronnie Flex op de beat van zijn vader? Het lijkt er wel op. De rapper heeft namelijk een filmpje gedeeld waarop een beat van zijn pa te horen is. Nori gaat al los!

Ta Joela heeft het koud

Ja, het is ├ęcht heel koud in sommige delen van Nederland op dit moment. Ta joela heeft ook last van de kou en laat zien hoe hij zich warm houdt in de wintermaanden.

Gaat Kulture haar moeder achterna?

Dat Cardi B kan zingen en rappen, wisten we. Maar dochtertje Kulture schijnt er ook wat van te kunnen. Of naja, ze probeert het. Of ze ook nog andere tracks behalve Let It Go van Frozen kan meezingen, is nog wel de vraag. Cute is het in ieder geval wel.

Drake viert zijn moeders bday

Als je de moeder bent van Drake en je bent jarig, dan wordt dat goed gevierd. Er stonden dan ook hele mooie versieringen op mama Drake te wachten vandaag. Congrats!

Kardashian kids

Het is vaak zo dat broertjes en zusjes het niet 'altijd' goed met elkaar kunnen vinden. Dat was schijnbaar ook altijd zo met de kids van Kim en dan hadden vooral Saint en North het moeilijk met elkaar. Maar, de twee hebben hun verschillen achter zich gelaten en zijn nu de grootste maatjes. Kim heeft een aantal foto's gedropt om hun nieuwe, hechte band te showen.

Ster advertentie
Ster advertentie