Music

Ronnie Flex werkt samen met broertje ADF Samski op 'Tot We Vallen'

foto: YouTube: TopNotch
  1. Newschevron right
  2. Ronnie Flex werkt samen met broertje ADF Samski op 'Tot We Vallen'

Na Heimwee en Givenchy Bag (Remix) gooit Ronnie Flex vandaag wéér een nieuwe single op zijn fans. Tot We Vallen is een speciale, want hierop werkt hij samen met zijn broertje ADF Samski. In de bijbehorende video zie je de broers rappen op allerlei plekken in hometown Rotterdam. Ze bouwen een feestje in een bomvolle metro en ook Ronnie's dochtertje Nori komt voorbij.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

Tot We Vallen zal net als de eerder uitgebrachte singles terechtkomen op Ronnie's vijfde studioalbum. Dat project wordt de opvolger van NORI en zal uitkomen op de eerste dag van 2020.

ADF Samski

Nog niet bekend met ADF Samski? Ouassima bezocht de jonge artiest in de studio om hem wat beter te leren kennen. Daar vertelde hij dat hij binnenkort van plan is om met "een tape, mixtape of EP, maar in ieder geval een dingetje met veertien tunes" te gaan komen. Tijdens het maken van zijn track vraagt ADF vaak advies aan zijn grote broer: "Meestal als ik een pokoe heb gemaakt, dan stuur ik het gelijk naar hem voor feedback. Zijn bevestiging vind ik voldoende, maar hij zegt soms wel dat ik harder moet rappen of energieker moet komen. Als artiest kijk ik naar hem op."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie