Video

ADF Samski laat 'Tot We Vallen' met grote broer Ronnie Flex horen

  1. Newschevron right
  2. ADF Samski laat 'Tot We Vallen' met grote broer Ronnie Flex horen

ADF Samski timmert hard aan de weg met dikke tunes als No Hook 3, Breitling en Ribba. De honderdduizenden views stromen binnen, maar wat maakt hem zo speciaal? Dat vroeg Ouassima hem in de muziekstudio waar hij wekelijks te vinden is met producer p.APE.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

ECHT RAPPEN

In de reportage omschrijft ADF Samski zijn muziek als lyrical: "Ik vind het echt rappen. Ik kom gewoon lyrical. Tegenwoordig draait het in muziek meer om het geluid, maar ik kom terug met het originele concept van rap. Mensen schrikken ervan, omdat ze dat niet gewend zijn."

Alleen De Familie

ADF Samski klinkt als een opvallende naam, dus Ouassima wilde ook graag weten waar die vandaan komt. Ze leerde dat ADF voor "Alleen De Familie" staat en dat Samski zijn bijnaam is. Die naam is overigens verzonnen door Ronnie Flex. Dat klinkt misschien random, maar dat is het niet. Ronnie Flex is namelijk de oudere broer van ADF Samski.

Feedback van Ronnie Flex

En waarom zou je een oudere broer niet gebruiken als hij enorm veel verstand heeft van muziek? Dat doet ADF Samski dan ook: "Meestal als ik een pokoe heb gemaakt, dan stuur ik het gelijk naar hem voor feedback. Zijn bevestiging vind ik voldoende, maar hij zegt soms wel dat ik harder moet rappen of energieker moet komen. Als artiest kijk ik naar hem op."

ADF Samski x Ronnie Flex - Tot We Vallen

Mocht je afvragen hoe ADF Samski en Ronnie Flex samen klinken, dan krijg je aan het einde van de FunX-video alvast een voorproefje van een tune die ze samen hebben gemaakt. De tune gaat Tot We Vallen heten en de bijbehorende videoclip verschijnt 19 december. Dat is overigens niet het enige dat eraan komt: Samski wil ook "een tape, mixtape of EP, maar in ieder geval een dingetje met veertien tunes" uit gaan gooien. Wanneer dat precies gaat worden, is nog niet bekend. En misschien fixt hij daarvoor ook wel een samenwerking met een of meerdere van de volgende artiesten waar hij naar opkijkt: Kevin, Hef, Chivv, Sevn Alias of Bokke 8.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie