Music

F1rstman wint twee internationale muziekprijzen in Engeland!

  1. Newschevron right
  2. F1rstman wint twee internationale muziekprijzen in Engeland!

F1rstman strijdt tegenwoordig om meerdere muzikale fronten. In Nederland hoorde je dit jaar Body, On Lock en Non Verbaal, maar in het buitenland gaat hij helemaal als een speer dankzij tunes als Dance en Soniyere! Dat werd zaterdagavond onderstreept toen hij twee BritAsia TV presents: Kuflink Music Awards in ontvangst mocht nemen tijdens de uitreiking in de Wembley Arena in Londen. De Haagse artiest was genomineerd in de categorieën Best Breakthrough Act en Best Collaboration voor Dance (met H-Dhami, Mumzy Stranger, Raxstar, Juggy D) en wist ze allebei ook te winnen.

Bekroning in Londen

F1rstman stuurde Tannaz een voice message tijdens haar show waarin hij de FunX-dj vertelde hij ongelofelijk blij hij is met de twee internationale awards: "Ik heb het afgelopen jaar keihard mijn best gedaan om in de desi/Bollywoodmusicscene stappen te zetten en door te breken. Dat is aardig goed gelukt. Gisteren was daar de bekroning van in Londen. Ik heb hier heel lang naar toegewerkt. Ik ben er heel blij mee dat ik dit heb kunnen bereiken en ik hoop dat de rest van de wereld ook ready is."

"We did it!"

Op Instagram is duidelijk te lezen dat F1rstman het internationale succes ziet als een bekroning op al het harde werk. Hij schrijft: "We did this! Best breakthrough, Best collaboration! Thank you @britasiatv" en vervolgens volgt een lange lijst met mensen die hij recht uit zijn hart bedankt, van zijn fans, tot vrienden, familie en zijn manager.

Ster advertentie
Ster advertentie