Entertainment

DJ Khaled krijgt een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. DJ Khaled krijgt een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame

Vorig jaar kwam het nieuws naar buiten dat DJ Khaled een ster krijgt op de Hollywood Walk of Fame en volgende week is het eindelijk zover. Op 11 april wordt de flamboyante dj geëerd met zijn eigen ster op het bekende voetpad in Hollywood, Los Angeles.

"Populaire impresario"

Volgens de organisatie achter de Hollywood Walk of Fame wordt de ster van DJ Khaled de 2719e op het voetpad en komt de ster in de buurt van de wereldbekende platenwinkel Amoeba Music te liggen. "DJ Khaled is een van de meest populaire impresario's in de hiphopindustrie en we zijn ontzettend blij om hem te eren met zijn eigen ster op de Walk of Fame", aldus Ana Martinez, producer van de Hollywood Walk of Fame.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Talloze hits

DJ Khaled begon in de jaren negentig zijn carrière als dj en producer voor de hiphopgroep Terror Squad, waar onder anderen Fat Joe en Big Pun deel van uitmaakten. In 2006 dropte hij zijn eerste soloalbum Listennn... the Album. Sindsdien heeft Khaled talloze hits uitgebracht, waaronder I'm the One, Wild Thoughts en No Brainer.

Ashanti

Onlangs werd ook bekend dat r&b-zangeres Ashanti haar eigen ster op de Hollywood Walk of Fame krijgt. Aanstaande donderdag vindt de onthullingsceremonie plaats waar onder anderen Ja Rule en actrice Tichina Arnold aanwezig zullen zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie