Entertainment

Tyga meldt zich bij politiebureau na mishandeling van ex-vriendin

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Tyga meldt zich bij politiebureau na mishandeling van ex-vriendin

Tyga heeft zich vrijwillig gemeld bij het politiebureau in Los Angeles nadat hij beschuldigd werd van mishandeling door zijn ex-vriendin Camaryn Swanson, zo meldt TMZ. De rapper werd in hechtenis genomen wegens huiselijk geweld en wilde niets loslaten over de beschuldigingen van Swanson tegen de aanwezige pers.

Ruzie

Afgelopen maandag kwam het nieuws naar buiten dat Swanson zondagnacht onuitgenodigd voor de deur van Tyga stond, waarna er een woordenwisseling ontstond. Naar verluidt zouden ze urenlang ruzie hebben gehad, omdat Swanson onder invloed was toen ze bij hem aankwam. Nadat TMZ het nieuws over de ruzie naar buiten bracht liet ze via haar stories op Instagram foto's zien van haar verwondingen. Op de foto's is te zien dat ze een blauwe oog heeft en bloed op haar trui had.

Huiselijk geweld

Na de ruzie werd zou Swanson zijn opgehaald door haar moeder, waarna ze aangifte deed van huiselijk geweld bij de politie. Inmiddels heeft Tyga zichzelf aangegeven en mocht hij op borgtocht vrijgelaten worden als hij 50.000 euro zou betalen. Het is niet bekend of hij al op vrije voeten is.

Hulp bij huiselijk geweld

Ben of ken jij iemand die slachtoffer is van huiselijk geweld? Voor advies en hulp bij huiselijk geweld kun je (anoniem) terecht bij Veilig Thuis door te bellen naar 0800 2000. Tussen 09.00 en 17.00 kun je via de website ook chatten met een hulpverlener.

Ster advertentie
Ster advertentie