Entertainment

Tyga verwijdert OnlyFans en zet eigen platform op

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Tyga verwijdert OnlyFans en zet eigen platform op

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat OnlyFans gaat stoppen met het delen van expliciete seksuele content. Nog geen dag later heeft Tyga, die miljoenen verdiende met zijn OnlyFans, zijn account verwijderd om een eigen platform op te zetten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

MyStarr

Het nieuwe platform, genaamd MyStarr, moet de grootste concurrent van OnlyFans gaan worden. MyStarr zal officieel beschikbaar zijn in oktober en Tyga neemt nu alvast aanvragen aan op de website van mensen die van zijn diensten gebruik willen maken. De rapper is op zoek naar contentmakers uit alle lagen van de bevolking, waaronder podcasters, komieken, atleten en muzikanten. Gebruikers zullen zelfs hun eigen NFT's kunnen verkopen.

'Nieuwsgierigheid

"Ik weet hoeveel mensen veel geld verdienen op OnlyFans en dat is waar de meeste van hun inkomsten zitten", vertelde Tyga in gesprek met Forbes. "Ik wil die mensen hoop geven. Ik heb aandacht voor de cultuur. Ik heb het altijd leuk gevonden om aan de pols te staan en te zien waar iedereen verkoopt. Het was gewoon nieuwsgierigheid."

MyStarr is van plan om 10 procent van de inkomsten van gebruikers op te strijken, terwijl OnlyFans 20 procent rekende.

Ster advertentie
Ster advertentie