Entertainment

Tiener (17) aangehouden voor moord op PnB Rock

foto: YouTube: PnB Rock
  1. Newschevron right
  2. Tiener (17) aangehouden voor moord op PnB Rock

Een 17-jarige jongen is aangehouden voor de moord op PnB Rock. Dat meldt TMZ. De Los Angeles Police Department (LAPD) is nog op zoek naar zijn vader, Freddie Lee Trone. Trone is op dit moment nog voortvluchtig, maar wordt gezocht omdat hij de vluchtauto bestuurd zou hebben.

Vader en zoon

De 17-jarige zoon van Trone wordt verdacht van het neerschieten en doden van rapper PnB Rock op 12 september bij Roscoe's Chicken & Waffles. Het tweetal vluchtte vervolgens in een auto, die vlak na de moord werd verbrand. De LAPD heeft een mugshot van Trone gedeeld om de man op te sporen en waarschuwt mensen dat hij gewapend kan zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Locatie niet de oorzaak

Veel mensen op internet gingen ervan uit dat de daders PnB's locatie wisten te achterhalen vanwege een socialmediapost van zijn vriendin. Zij deelde daarin de locatie van het restaurant waar ze aan het eten waren. Volgens bronnen van TMZ waren Trone en zijn zoon echter al op de parkeerplaats van het restaurant toen PnB Rock samen met zijn vriendin arriveerde. Op basis van deze nieuwe informatie blijkt dus dat de Instagram Story van zijn vriendin niks te maken had met de moord en dat Trone en zijn zoon PnB Rock al bij het restaurant aan het opwachten waren.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie