Naar homepage
Entertainment

Nienke Plas deelt vlog van bevalling zoontje Novi-Jaxx

foto: YouTube: Nienke Plas
  1. Newschevron right
  2. Nienke Plas deelt vlog van bevalling zoontje Novi-Jaxx

Nienke Plas en Resley Stjeward zijn deze week ouders geworden van hun tweede zoon Novi-Jaxx. Hoe de bevalling en de eerste momenten met het baby'tje zijn verlopen, deelt Nienke nu in een vlog.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bevalling

In de vlog is te zien dat Nienke thuis is bevallen in een bad in het bijzijn van haar familie. Het geslacht was tot dan toe nog een verrassing, maar Frenky-Dean had al heel snel door dat hij een broertje kreeg. Toen hij het hoofdje zag, zag hij namelijk meteen dat het "echt een jongenshoofd" was.

Hoewel de bevalling er vrij easy uitzag, benadrukt de kersverse moeder aan het einde van de vlog nog even dat ze flink pijn heeft geleden: "Het ziet er misschien uit dat ik tijdens de bevalling niet zoveel pijn had. Ik zag de beelden terug en dacht ook: wow ik had een pokerface. Maar ik kan jullie vertellen: ik ging dood van binnen."

Eerste nacht

Nienke vertelt dat ze de eerste nacht geen oog dicht heeft gedaan: "Bij elk geluidje denk je: wat? Is er iets?" Ze is dus nog wel heel moe overdag en moet eigenlijk zoveel mogelijk slapen, maar dat vindt ze niet makkelijk: "Jullie weten van mij: ik kan nooit stilzitten."

Ster advertentie
Ster advertentie