FunX

Nienke Plas en Jayh nemen het tegen elkaar op in 'Het Bliksemsnelle Spel'

  1. Newschevron right
  2. Nienke Plas en Jayh nemen het tegen elkaar op in 'Het Bliksemsnelle Spel'

Nienke Plas en Jayh waren vrijdagochtend in the building tijdens Start met Fernando om te praten over hun nieuwe tune Bliksem. We hebben allemaal weleens meegemaakt dat je iemand voorbij ziet lopen waarvan je denkt van: damn, daar zou ik wel een beschuitje mee willen eten. Dat is precies de vibe die Jayh en Nienke in hun nieuwe tune hebben gestopt. Ze vertelden er meer over en de twee namen het nog heel fanatiek tegen elkaar op in een bliksemsnel spel.

Nienke Plas geeft gratis datingtips weg voor mannen

Lust op het eerst gezicht

"Eigenlijk gaat het over als je iemand tegenkomt en in de eerste paar minuten al weet van: ja man, diegene is wel ├ęcht hot", legt Nienke uit. Zelf heeft ze natuurlijk allang haar ware liefde gevonden, oftewel haar verloofde Resley. Toch gelooft ze zelf niet per se in liefde op het eerste gezicht. "Voor mij is het eerder lust op het eerste gezicht, want je ziet iemand en dan ben je toch attracted. Pas na een gesprek kan je denken van: oh, we klikken ook nog eens. Wanneer je iemand voor het eerst ziet, moet je toch eerst denken van: ik kan het op jou."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Datingtips

Ben jij een van die guys die niet altijd weet hoe hij zijn bliksem moet laten inslaan op iemand die je wel ziet zitten? Als jij zo iemand bent, no worries. Gelukkig heeft Nienke wel wat tips die je kan gebruiken: "Ik ben niet zo van de corny openingszinnen. Die werken niet ofzo. Ik zou het gewoon zo natuurlijk mogelijk houden. Je moet een reden vinden om met diegene te praten, maar wel een normale. Dus begin niet van: 'Oh, leuke tas.' Je bent een kil, dat is niet waar jij naar kijkt. Wij gaan niet over schoenen praten, dat is raar. Praat gewoon over normale onderwerpen."

Het Bliksemsnelle Spel

Een nieuwe tune betekent ook een nieuwe game. Want Nienke en Jayh konden the building natuurlijk niet verlaten zonder een spelletje te spelen. Daarom bedacht Fernando Het Bliksemsnelle Spel. Regels: drie antwoorden geven binnen vijf seconden. Check hieronder hoe dat ging.

Ster advertentie
Ster advertentie