Naar homepage
FunX

Nienke Plas krijgt zeven dilemma's: nooit meer zingen of nooit meer vloggen?

  1. Newschevron right
  2. Nienke Plas krijgt zeven dilemma's: nooit meer zingen of nooit meer vloggen?

Nienke Plas dropte afgelopen week de eerste single Andere Lobi van haar EP Lucky Number 7. Ze vertelde in Start hoe de EP ontstond en Fernando bedacht nog zeven unlucky dilemma's waar de vlogster annex zangeres uit moest kiezen.

Tunes over exen

De EP gaat over alle liefdes, flings en momenten die zij heeft gaat met verschillende guys a.k.a. exen. Elke tune die op haar EP staat gaat over een andere ex tot het laatste nummer. Die gaat namelijk over haar verloofde Resley, de lucky number 7. Oh shit, maar vond hij het dan niet fucked up dat Nienke het over haar exen heeft in haar songs?

"Ik kwam tijdens een schrijverskamp op dit idee en toen stelde ik het aan hem voor. Hij keek me aan en zei: 'Het is ook weer typisch iets voor jou en ik vind 't eigenlijk heel dope.' Hij had meteen zoiets van: oké, dope. Ik dacht een beetje van: weet je het zeker? Ben je cool? Zal ik het vanavond of morgen nog een keer vragen? [...] Ik denk dat Resley en ik over die onzekere fase heen zijn. Dat je niks wilt weten van elkaars verleden en dat je geen oude foto's wilt vinden. Als je dertien jaar met elkaar gaat, kan je daar wel over praten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Unlucky Dilemma's

Maar even genoeg lucky dingen! Want Fernando dacht: laat ik eens zeven unlucky dilemma's verzinnen voor Nienke. Een daarvan was: nooit meer zingen of nooit meer vloggen? Savage! Daarop antwoordde Nienke: "Oeh, dan nooit meer vloggen. Dan vind je wel een andere manier om die creativiteit te uiten. Maar nooit meer zingen, dan chop je meteen een heel stuk weg gewoon. [...] Vanaf dat ik heel jong was vond ik zingen helemaal geweldig. Ik vond het alleen doodeng, nog steeds wel, dus dat scheelt!"

Hieronder check je nog alle andere dilemma's die Fernando aan Nienke voorschotelde.

Ster advertentie
Ster advertentie