Films, Series & TV

Nienke Plas wint Televizier-Ster voor 'Shitty Diary' en 'Pretty & Single'

foto: YouTube: AVROTROS
  1. Newschevron right
  2. Nienke Plas wint Televizier-Ster voor 'Shitty Diary' en 'Pretty & Single'

De Shitty Diary waarin Nienke Plas haar belevenissen deelt heeft een Televizier-Ster voor beste online video gewonnen. De influencer nam haar prijs gisteren in ontvangst tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in AFAS Live. Ook won ze de Televizier-Ster Talent vanwege haar presentatie in het tv-programma Pretty & Single.

nieuw: televizier-ster online video

In de categorie Online Video nam de 33-jarige Nienke het op tegen #BOOS van Tim Hofman en Jachtseizoen van StukTV. Ze kon haar geluk niet op toen ze hoorde dat ze de prijs in deze nieuwe categorie gewonnen had en betrad het podium huppelend en vol ongeloof.

"Ik moet als eerst de kijkertjes bedanken, jullie zijn de shit! En ik moet ook mijn team bedanken, want er zijn mensen die heel hard werken samen met mij. Maar in het speciaal wil ik toch wel de beste man bedanken die je naast je, achter je, voor je en onder je moet hebben en dat is mijn manager. Resley ik hou van je. Je bent echt de olie van mijn motor en zonder jou kon ik dit niet doen, deze is voor ons!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

talent op tv

In de categorie Talent nam Nienke's presentatietalent tijdens Pretty & Single het op tegen Holly Mae Brood van Love Island en Franks Jansen en Rogier Smit van Mijn kerst is de beste en Paleis voor een prikkie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie