FunX

Nienke Plas: "Ik weet niet of ik nog ga trouwen door het coronavirus"

  1. Newschevron right
  2. Nienke Plas: "Ik weet niet of ik nog ga trouwen door het coronavirus"

De coronacrisis zorgt ervoor dat we allemaal zoveel mogelijk binnen blijven. Allerlei dope evenementen zijn afgelast en dat is natuurlijk allemaal helemaal k*t. Maar hoe f*cked up is het als je in deze periode jarig bent en het niet uitbundig kunt vieren? Of dat je bijna gaat trouwen en niet weet of het doorgaat? In Start belde Fernando Nienke Plas even op om haar te feliciteren en te checken hoe zij haar quarantainedagen doorbrengt.

Hoe is de 'Lockdown Life' van Nienke Plas?

funxvideo_5e873d483f7d8

Hieperdepiep hoera!

Gelukkig voelt Nienke zich wel een beetje jarig. Haar zoontje Frenky Dean kroop vanochtend vroeg al in haar bed om zijn mama te feliciteren en ook haar verloofde Resley zong een liedje voor haar om 0.00 uur. Het is lastig om je verjaardag in zo'n situatie te vieren, maar Nienke maakt er het beste van. "Het is niet dat je het rustig wilt houden, maar het moet dit jaar wel zo. Dat is jammer, maar voor de rest probeer ik het wel te relativeren. We zijn gezond en we hebben elkaar, ook al is het een klein clubje. Het is even anders, maar het is niet vreselijk."

Trouwen?

De coronacrisis raakt Nienke ook op een hardere manier. Want behalve haar verjaardag rustig en saaitjes thuis vieren, werden ook al haar theatervoorstellingen gecanceld. Ook andere grote dingen die gepland stonden, lopen nu gevaar.

"Er zit een kans in dat je die eventueel niet door kan laten gaan. Gaan we bijvoorbeeld nog wel trouwen in september? Er zijn echt zulke grote dingen die verschuiven. Maar ik ben wel heel erg blij dat het virus nog geen effect op ons heeft gehad. Vooral met alle dingen die je erover voorbij ziet komen."

Nieuwe tune

Maar Nienke blijf niet stilzitten. Afgelopen week dropte ze namelijk gewoon nog haar nieuwe track Back Up. Het is natuurlijk niet mogelijk om een zwoele videoclip te maken waarin mensen in de buurt van elkaar komen. Wanneer die clip komt, is dus nog niet bekend. "Veiligheid gaat voorop." Gelukkig kan je in de tussentijd lekker viben op de tune. Check 'm hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie