Entertainment

Jack $hirak heeft vriendin romantisch ten huwelijk gevraagd in Parijs

foto: instagram/shirak
  1. Newschevron right
  2. Jack $hirak heeft vriendin romantisch ten huwelijk gevraagd in Parijs

Jack $hirak gaat trouwen! De topproducer heeft zijn vriendin afgelopen zondagavond in Parijs ten huwelijk gevraagd. Hij verraste haar op romantische wijze tijdens een boottocht over de Seine in de Franse hoofdstad. Met de Eiffeltoren op de achtergrond ging $hirak op zijn knieën.

Op haar verjaardag

Bij Giorgio en Vanessa in Turn Up! vertelt $hirak dat hij alles tot in de puntjes had voorbereid. "Ik had een boot gehuurd op de Seine en we gingen een soort boottocht maken. Toen heb ik het gevraagd. Ik had met die mensen van de boot afgesproken dat iemand zogenaamd een foto van ons zou maken, maar zou gaan filmen. Maar natuurlijk ging het allemaal moeilijker. Het was een stressvolle situatie." $hirak deed het huwelijksaanzoek op de verjaardag van zijn vriendin. Ze brengen het nieuws nu pas naar buiten, omdat de producer zijn familie en met name zijn oma, persoonlijk wilde inlichten.

"JA!"

Zijn vriendin zag het huwelijksaanzoek van $hirak in ieder geval niet aankomen. Je hoort haar nog "Doe normaal! Nee Juul doe normaal!" zeggen, gevolgd door een duidelijke: "JA!" FunX wenst het liefdeskoppel veel geluk samen!

Ster advertentie
Ster advertentie