Entertainment

Rick Ross behaalt op zijn 45e eindelijk zijn rijbewijs

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Rick Ross behaalt op zijn 45e eindelijk zijn rijbewijs

Terwijl de meeste mensen niet kunnen wachten totdat ze oud genoeg zijn om eindelijk achter het stuur te kruipen, hebben sommige mensen zoiets van: alles op z'n tijd. Zo ook Rick Ross die op zijn 45e besloot voor zijn rijbewijs te gaan. De fervente autoliefhebber ging tot voor kort illegaal de weg op, maar sinds eind augustus is daar verandering in gekomen en rijdt Ross zonder zorgen rond in een van zijn vele auto's.

Meer dan honderd auto's

In een interview met The Today Show, waarin de rapper het over zijn nieuwe boek heeft dat vorige week werd uitgebracht, kwam ook zijn autocollectie ter sprake. De rapper bezit namelijk meer dan honderd auto's, maar mocht eigenlijk niet achter het stuur kruipen. Onder druk van zijn moeder en zus besloot hij dan toch het examen af te leggen. "Ik heb meer dan honderd auto's, maar geen rijbewijs. Mijn moeder en zus zetten me uiteindelijk onder druk om het te gaan halen, dus besloot ik het examen af te leggen. Ik deed er een uur over. Ik had een paar antwoorden fout, maar ik heb hem eindelijk."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek?

Los van het behalen van zijn rijbewijs en het releasen van zijn boek, is Rick Ross uiteraard ook nog bezig met muziek. Eerder dit jaar liet hij in een interview met Complex weten dat hij werkt aan een nieuw album en dat een collab-album met Drake "dichterbij dan ooit" is. "Drake en ik hebben mogelijk gesproken in de afgelopen 48 uur, maar ik kan niet veel anders zeggen dan: het is dichterbij en echter dan het ooit is geweest. Hij is zijn album aan het afmaken en ik zit in hetzelfde traject. Dus de timing van alles komt nu mooi samen."

Ster advertentie
Ster advertentie